Mees is jarig!


Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/burobaum2/webapps/voormees/wp-content/themes/voormees/single.php on line 23

Posted by: Jan Willem Wennekes on 17 juni 2014

Mees is jarig!Vandaag een jaar geleden werd het benefietfeest voor Mees georganiseerd in Groningen. Hij werd twee jaar en dat moest groots gevierd worden! Alles erop en eraan: muziek, ballonnen, lekker eten en een hoop gezelligheid. Velen van jullie waren daar aanwezig om ons een hart onder de riem te steken en geld in te zamelen voor de stichting. Geweldig!

Mees was er alleen niet bij. Hij werd die dag wakker in een ander bed, ver van huis, in Florida. Hij had een dagje de tijd om bij te komen van zijn grote reis. Dan zou hij beginnen met het “verjagen” van de “krokodil in z’n bil”. Zo noemden we dat rotding, die kwaadaardige tumor in zijn bil, bekken en buik.

Mees vond het een heel avontuur. Elke dag ging hij enthousiast naar “de tunnel” om zo zijn “krokodil” kleiner te maken. Dapper ventje!

De chemokuren waren toen al een paar maanden bezig en liepen ook in de VS gewoon door. Mees voelde zich gelukkig fit genoeg om elke dag vrolijk de voorbereidingskamer in te stappen. Bello in z’n hand, de “antenne” in zijn neus, pet op zijn “kale koppie”, zonnebrilletje voor de stoer, beetje sjansen met de verpleegkundigen en het anesthesie-team.

Toen durfden we niet te dromen over vandaag. En vandaag is het vandaag: feest!

Zie hem hier nu zitten aan tafel. Nog steeds die vrolijke lach en stralende ogen. En deze verjaardag ook met een lekkere bos blonde krullen en een taart voor zijn neus: 3 jaar!

Kerel, wat heb je het goed gedaan en wat zijn we blij dat we jouw verjaardag kunnen vieren! Dankbaar zijn we, niet alleen voor deze verjaardag, maar voor elke dag die we samen met jou en je zusje Ella mogen vieren.

We hopen dat iedereen die Mees heeft gesteund een klein beetje meefeest. Vier het leven!

“Samen zijn we sterker dan de storm.
Jij van ons dus we dansen door het leven,
Wij van jou we zullen lachen in de regen.”