Gelukkig Nieuwjaar allemaal!


Notice: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' in /home/burobaum2/webapps/voormees/wp-content/themes/voormees/single.php on line 23

Posted by: Jan Willem Wennekes on 30 december 2013

Lieve vrienden van Mees,

Zo aan het eind van het jaar willen we graag goed nieuws met jullie delen: het gaat prima met onze kleine man. Zijn behandeling is eind augustus afgerond. Vlak voor Kerst was het zover: de eerste driemaandelijkse controle. Spannend. Gelukkig was alles deze keer in orde! Hoera! Wij gaan met een goed gevoel het nieuwe jaar in.

Het afgelopen jaar was een zwaar, maar ook bijzonder jaar voor ons. Begin maart werd bij Mees (toen nog geen twee jaar oud) een sarcoom vastgesteld. Een kwaadaardige tumor, die een groot deel van zijn buik en rechterbil vulde. Wat volgde was een achtbaan met vele ziekenhuisbezoeken, stress, zorgen en heftige ervaringen. Het begin van een onwerkelijke nachtmerrie. Mees hield zich ondertussen heel goed, bleef vrolijk en maakte overal waar het kon een spel van.

Protonenbestraling bleek de enige kans op genezing te zijn. Hiervoor moesten we uitwijken naar de VS. Samen met de rest van de behandeling, bracht dit de nodige kosten met zich mee. Wat toen volgde was ongelofelijk: in een paar weken tijd werd een campagne opgetuigd om geld in te zamelen. Honderden mensen hielpen de Stichting voor Mees met acties, steun, advies, een bijdrage of publiciteit. Dankzij hen stond het benodigde bedrag binnen een week op de rekening van de stichting!! Overweldigend! En daarmee was het nog niet klaar: mensen bleven geven, zelfs toen duidelijk was dat het bedrag al binnen was.

Het is niet te bevatten hoeveel mensen Mees een warm hart toedragen. We zijn heel, heel erg dankbaar voor alle steun en aanmoediging. Dankzij jullie hebben we het hele traject succesvol kunnen afronden. We voelen ons bevoorrecht met zoveel lieve, goede mensen om ons heen. Het klinkt misschien gek, maar ondanks de ellende was het ook een intens en positief jaar.

Dankzij jullie heeft Mees de beste kans gekregen op genezing. Familie, vrienden, collega’s, vrienden van vrienden en volslagen onbekenden: jullie zijn fantastisch!! Bedankt voor jullie steun!

Deel dit bericht aub als je destijds ook het bericht over Mees hebt gedeeld, misschien lukt het dan om iedereen te bereiken die heeft geholpen.

De stichting voor Mees blijft natuurlijk actief. Het bestuur buigt zich nu over de mogelijkheden om geld aan andere gezinnen te geven die in een soortgelijke situatie zitten. Meer informatie op www.voormees.nl/de-stichting

Een heel gelukkig en gezond 2014 gewenst!