Rondje voor Mees

Het benodigde bedrag voor de protonbestraling van Mees is binnen! Maar we gaan door met de actie. Voor Mees. En voor andere kindjes met kanker. Daarom: samen op 29 juni een sponsortocht hardlopen of wielrennen door het Groningse landschap.

Er worden twee looproutes uitgezet (5 en 10 km) en twee fietsroutes (ongeveer 50 en 120 km). We starten tussen 11.00 en 13.00 uur vanaf parkeerplaats P4 op het Zerniketerrein, vlakbij het Willem-Alexander Sportcentrum. Hier is ook de finish. De routes worden meegegeven op een routekaartje en zijn hier alvast te bekijken: 5 kilometer en 10 kilometer.

Van 11.00 tot 16.00 zijn we aanwezig bij de parkeerplaats om je op te vangen voor starten finish.

De twee fietsroutes (zie kaartjes hieronder) gaan in eerste instantie samen op. De lange route is een rondje Lauwersmeer en leidt langs Zoutkamp, waar eventueel een short-cut kan worden genomen, waardoor de route 90 km wordt. Aangemoedigd wordt, om zoveel mogelijk samen in groepjes te fietsen.

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar rondjevoorMees@gmail.com. Vermeld je naam en de afstand die je wilt lopen of fietsen. Het inschrijfgeld graag overmaken op rekeningnummer 1133.07.098 t.n.v. Stichting Voor Mees. Onze suggestie voor het inschrijfgeld is 25 euro maar alle bedragen zijn welkom. Daarnaast moedigen we iedereen aan sponsoring te regelen, bijvoorbeeld een bedrag per gelopen of gefietste kilometer. De sponsoren kunnen dit direct op het rekeningnummer van de stichting overmaken.

Wij proberen om via sponsoren eten en drinken te regelen, maar neem zelf ook wat mee! Tot slot: deelname is op eigen risico.

Fietsroute 1 (65 km) en fietsroute 2 (120 km):

Fietstroute 1 - 65 kmFietsroute 2 - 120 km